Τρόποι πληρωμής

Πώς μπορώ να πληρώσω

  • Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ δέχεται όλες τις πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες Visa, Mastercard, και JCB. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από εξελιγμένα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.  Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. 

  • Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

Εαν δεν έχετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα τότε μπορείτε να κάνετε κατάθεση το ποσό της παραγγελίας σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Η τράπεζα με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η Εθνική και ο αριθμός λογαριασμού είναι 224/440781-45. Εναλλακτικά ο ΙΒΑΝ είναι GR6501102240000022444078145

Για να προχωρήσει η παραγγελία θα χρειαστεί να μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με e-mail στο [email protected] και με θέμα τον αριθμό παραγγελίας.

  •  Αγορές άνω τον 500€

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, απόδειξη λιανικής με συνολική αξία πάνω από 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες και τιμολόγιο με καθαρή αξία πάνω από 500€ (προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Χρέωση σε πιστωτική / χρεωστική κάρτα


active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης