Η εταιρεία μας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η επιχείρηση μας ιδρύθηκε το 1988 από τον Νίκο Ανθόπουλο ο οποίος συνεχίζει να είναι ένα από τα κύρια διοικητικά μέλη. 

Από την αρχή η κύρια ενασχόληση μας ήταν η παραγωγή επίπλων κατά παραγγελία, είτε με συνεργασία διακοσμητών είτε με σχέδια δικά μας ή ακόμα και του ίδιου του πελάτη.

Η εργονομική κατασκευή των επίπλων αποτελείται από υλικά, μηχανισμούς και εξαρτήματα κορυφαίων εταιριών, που έχουν την δική μας υπογραφή σε ποιότητα και αισθητική. 

Το 2000 μεταφερθήκαμε σε καινούριες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, οι οποίες βρίσκονται στο 17ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, στην περιοχή του Μελισσοχωρίου.

Το 2007 η επιχείρησή μας ξεκίνησε την κατασκευή διακοσμητικών πάνελ καθώς και φασόν κατασκευές επίπλων για διάφορες επιχειρήσεις με δικές μας σχεδιαστικές προτάσεις αλλά και των ιδίων. 

Το 2021 προσθέσαμε νέες σειρές προϊόντων που θα δώσουν στυλ στις καθημερινές σας συνήθειες. Μερικά από τα νέα μας προϊόντα   είναι ξύλινες βάσεις laptop, ξύλινες βάσεις για σκεύη κουζίνας, ξύλινα σουπλά, ξύλινες βάσεις για γλάστρες και ξύλα κοπής σε ιδιαίτερα σχέδια.

Όλα μας τα προϊόντα μπορείτε να τα παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με ένα απλό κλικ. active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης